Om Hasbodesign

Hasbodesign er for dig, der har smag for den enkle, nordiske stil og som stiller krav til god kvalitet. Det gør vi nemlig selv. Vi vil heller spare lidt, for at kunne købe den helt rigtige ting til vores hjem. Vi synes, at man på den måde lægger mere kærlighed og omtanke i indretningen af sit hjem.

Vores hjem og vores måde at indrette os på afspejler vores personlighed. Derfor er der heller ikke to hjem der er ens – Heldigvis. Vi udvælger varerne til vores webshop, først og fremmest ud fra kriteriet kvalitet, dernæst ud fra et kriterie om, at produktet skal kunne indgå i harmoni med andet interiør men også at det skal kunne være smukt i sig selv.

Vi sætter en ære i at bakke op om dansk design. Der findes så mange talentfulde designere og lækre danske brands, som er med til at markere Danmark på verdenskortet og vise, at dansk design er et varemærke i sig selv. Derfor finder du også overvejende danske designere i vores shop. Derudover har vi et par udenlandske designere med, som vi synes repræsenterer den nordiske stil på overlegen vis.

Bag webshoppen står Bettina Hasbo fra Haderslev, gift og mor til fire voksne børn, som også hjælper med at drive webshoppen.

bettina

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV